top of page

Collectieven

“The best of both”, daar gaat het om: je eigen stek, maar gezamenlijk investeren in duurzame oplossingen die zichzelf terugverdienen. Minder schutting en meer ruimte voor ontmoeting, beweging en biodiversiteit: zo combineren we zorg voor de aarde onder onze voeten met een hoge kwaliteit van wonen en leven. Afhankelijk van waar jullie staan kunnen we op verschillende manier helpen, altijd binnen heldere kaders en met een duidelijke prijsafspraak.

Een locatie op het oog?

  • Van binnenstad tot buitengebied en van knarrenhof tot vrienden-erf, met een integraal ontwerptraject helpt Woonco jullie snel aan duidelijkheid over de haalbaarheid van jullie plannen.

  • We bieden projectbegeleiding op maat. Daarbij stellen we een project-specifiek team van begeleiders en adviseurs samen. Al vroeg in het proces betrekken we potentiële bouwers om dichtbij de realiteit van budget en planning te blijven.

Op zoek naar een locatie?

  • Benader eerst je gemeente! Woonco weet hoe je dat het best kan doen. We bieden snelle schetsontwerpen voor een vast bedrag waarmee jullie een overtuigende presentatie kunnen geven aan ambtenaren en bestuurders. Vaak een doorslaggevend middel in de zoektocht naar een geschikte locatie.

  • De meerwaarde van Woonco is dat we niet alleen mooie gebouwen ontwerpen maar integraal duurzame plannen maken. Dat kunnen we als geen ander omdat Woonco een samenwerkingsverband is waar je specialismen als biobased bouwen, landschapsherstel, (off-grid) 'energie-architectuur' en watermanagment onder één dak vindt.

Eerst wat inspiratie nodig?

  •  Woonco verzorgd presentaties op maat. Die inspireren tot actie en leren je over de meest voorkomende hobbels en hoe daarmee te dealen. Voor groepen die al wat verder zijn kunnen we desgewenst inzoomen op een specifiek thema, zoals houtbouw, off-grid of landschapsherstel.

Woonco is er voor het gehele speelveld. Lees hieronder wat we voor jullie kunnen betekenen.

bottom of page